Užívej každého dne, nikdy nevíš co bude zítra...

Yoon-jin Kim -info

7. srpna 2007 v 20:55 | vaše magda |  Ztraceni
Sun Kwon (Paik)
Herečka: Yoon-jin Kim
Kde bydlela: Jižní Korea
Co dělala v letadle: Na obchodní cestu do L.A. spolu se svým manželem
Kam patří: skupina z přední části
Na ostrově bydlí: v jeskyni
Sun Kwon (Paik)
Sun Kwon (Paik)
Spolu s manželem se zpočátku straní veškeré společnosti. Vypadá to, že je nešťastná.
Yoon-jin Kim (datum a místo narození: 7.11.1973, Soul, Jižní Korea)
Přestože má se svým hereckým partnerem (Daniel Dae Kim) ze seriálu stejné příjmení, žádná spřízněnost mezi nimi není. I když jistá paralela by se tu našla - i Yoon pochází z Jižní Korei a také se velice brzo přestěhovala s rodinou do USA, konkrétně do New Yorku. Stručná charakteristika toho, co má za sebou a co ovládá, je impozantní - dlouhá léta cvičila balet (Afrokaribská a Pekingská opera), ovládá několik bojových umění (tae-kwon-do, boj s mečem i beze zbraně), vydala knihu japonských fotografií a jen tak mimochodem je mluvčí japonské kosmetické firmy Kanebo. Úctyhodný je i výčet jejích studijních úspěchů, naopak její filmografie příliš bohatá není. Důležité je ovšem zmínit, že všechny z těchto filmů natočila mimo USA, buď v rodné Korey nebo v Japonsku. V okamžiku, kdy získala roli v "Ztraceni" už byla v zemích vycházejícího slunce velice populární hvězdou.
Filmografie:
1998 - "Beatiful Vacation"
1999 - Swiri
2000 - Danjeogbiyeonsu/Gingko Bed 2
2001 - Rush!
2002 - Iron Palm
2002 - Yesterday
2002 - Milae
2004 - "Ztraceni
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama