Užívej každého dne, nikdy nevíš co bude zítra...

Maggie Grace -info

7. srpna 2007 v 20:52 | vaše magda |  Ztraceni
Shannon Rutherford
Herečka: Maggie Grace
Kde bydlela: Malibu, USA
Co dělala v letadle: Vracela se do L.A. se svým bratrem Boonem
Kde seděla: 9F
Kam patří: skupina z přední části
Na ostrově bydlí: na pláži
Shannon Rutherford
Maggie Grace (datum a místo narození: 21.9.1983, Columbus, Ohio, USA)
Platinová blondýna s odzbrojující postavou je nepochybně pro mnoho mužů ideální partnerkou ke ztroskotání na ostrově, po úspěchu seriálu "Ztraceni" ovšem nečekejte, že s vámi jen tak nasedne do letadla. Kromě natáčení nových dílů se z Los Angeles nehne, navíc právě randí s Ianem Sommerhalderem (ano, s Boonem - ironie?!) a zřejmě ji v Hollywoodu čekají světlé zítřky. Na svůj rodný Columbus, kde se narodila 21. září 1983, už zřejmě zapomněla, její hvězda totiž stoupá každým dnem. Pryč jsou časy, kdy musela brát role v malých filmech a ještě menších televizních seriálech, dnes se o ní uvažuje do třetího pokračování X-Menů a zítra se už můžete těšit na její první velkou filmovou roli v remaku slavného hororu "Mlha".
Filmografie:
2001 - Rachel´s Room
2002 - Shop Club
2002 - Murder in Greenwich
2004 - Creature Unknown
2004 - "Ztraceni"
2004 - "Oliver Beene"
2005 - The Fog (Mlha)
Dabing: Kateřina Petrová
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama