Užívej každého dne, nikdy nevíš co bude zítra...

Ian Somerhalder -info

7. srpna 2007 v 20:45 | vaše magda |  Ztraceni
Boone Carlyle
Herec: Ian Somerhalder
Kde bydlel: V Malibu
Co dělal dříve: pracoval v matčině firmě organizující svatby
Co dělal v letadle: chtěl přivézt z Austrálie do USA nevlastní sestru Shannon
Kde seděl: 9E
Kam patří: skupina z přední části
Na ostrově bydlí: na pláži
Boone Carlyle
Ian Somerhalder (datum a místo narození: 8.12.1978, Covington, Louisiana, USA)
Syn masérky a stavaře byl od svého narození vychováván (8. prosince 1978) v malém městečku Covington v Louisianě. Jízdu na koni a rybaření už v desíti letech vyměnil za modelingová pola, pěkného klučinu si totiž vyhlídli pánové v prestižních agenturách Guess a Versace. Na střední sice praktikoval závodně některé sporty, nabídky od společností jako Calvin Klein, Dolce & Cabanna či Gucci ale byly silnější, a tak Ian procestoval ještě před svými osmnáctými narozeninami půlku světa. Teprve poté zakotvil na vysoké škole, kde si zkusil herectví. Až náhodný objev v tuctovém komparzu ho katapultoval do filmových rolí. Objevil se v několika seriálech a filmech, "Ztraceni" je pro něj zatím největší příležitostí a zážitkem. Už jen proto, že se při natáčení dal dohromady s Maggie "Shannon" Grace.
Filmografie:
2000 - "Young Americans"
2001 - Life as a House
2002 - Changing Hearts
2002 - The Rules of Attraction (Pravidla vášně)
2004 - In Enemy Hands
2004 - "Ztraceni"
Dabing: Filip Švarc
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama