Užívej každého dne, nikdy nevíš co bude zítra...

Daniel Dae Kim -info

7. srpna 2007 v 20:48 | vaše magda |  Ztraceni
Jin-Soo Kwon
Herec: Daniel Dae Kim
Kde bydlel: Jižní Korea
Co dělal dříve: Pracoval v továrně na automobily, kterou vlastní otec Sun
Co dělal v letadle: Jel na obchodní cestu do L.A. se svojí manželkou
Kam patří: skupina z přední části
Na ostrově bydlí: v jeskyni
Daniel Dae Kim (datum a místo narození: 4.8.1968, Pusan, South Korea)
Se svojí rolí v "Ztraceni" může být více než spokojen, poprvé v něm hraje někoho, kdo má stejný původ jako on sám - Jižní Korea. V minulosti byl totiž většinou často obsazován jako "asiat", což je asi jediné rozlišení, které v USA mají. Ironií osudu ovšem v seriálu mluví jen korejsky, přestože on sám ovládá svůj rodný jazyk velice málo - většinu svého života strávil ve Spojených státech, v pensylvánském Eastonu. Před kariérou investičního bankéře dal nakonec přednost umění, herectví částečně vystudoval hned na dvou univerzitách. Z osazenstva seriálu má na svém kontě více než solidní řádku rolí, a to si vyzkoušel ještě maličké role v "Bevery Hills 90210" nebo "Zákon a pořádek". Ještě pro pořádek doplníme - Daniel se narodil 4. srpna 1968, je ženatý, má dvě děti a mezi jeho největší herecké vzory patří Jonathan Price, Denzel Washington nebo Robert De Niro.
Filmografie:
1991 - American Shaolin (Americký Shaolin)
1997 - Addicted to Love
1997 - The Jackal (Šakal)
1999 - For Love of the Game (Hra snů)
2001 - "Angel" ("Angel")
2003 - From Cradle to Grave (Od kolébky do hrobu)
2003 - Hulk (Hulk)
2003 - Ride or Die
2003 - "24" ("24")
2004 - Spider-Man 2 (Spiderman 2)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama